Website laden..

Delen:    

Jubileumeditie Die Heise Bierfesten uitgesteld naar 2025

De organisatie van Die Heise Bierfesten heeft besloten om de jubileumeditie uit te stellen naar 2025. De beslissing valt het bestuur zwaar.  “We hebben er alles aan gedaan om het door te laten gaan, maar door de combinatie van flinke prijsstijgingen, de veranderende trend in de kaartverkoop en de omvang van het evenement, is het een te groot risico om in 2024 Die Heise Bierfesten te organiseren”. 

“In de voorgaande veertien edities hebben wij als organisatie een laagdrempelig en toegankelijk evenement willen organiseren, met een lage ticketprijs en gratis entree op de zondag. We hebben een mooie groei als evenement mogen doormaken, zowel in omvang als in het bezoekersaantal. Met de daarbij horende professionalisering slag en een groeiende verantwoordelijkheid”. 

En juist vanuit die verantwoordelijkheid nemen we nu dit besluit. Ondanks dat we vorig jaar een enorme boost in de kaartverkoop in de laatste weken zagen, willen nu het risico niet nemen om van deze onzekere factor uit te gaan. Met het oog op een nette afwikkeling richting onze trouwe leveranciers, sponsoren, vrijwilligers, artiesten en natuurlijk onze bezoekers, hebben we dit besluit nu genomen.   

De bezoekers zullen het geld uiterlijk 1 augustus teruggestort krijgen.  

''Als organisatie gaan wij de komende maanden gebruiken om te kijken op welke wijze we in 2025 weer een geslaagde editie kunnen organiseren. Wij houden iedereen hiervan op de hoogte''.

Bekijk hier de veelgestelde vragen pagina.

15 jaar Jubileumactie

...

Die Heise Bierfesten 2023 - Offizielles Aftermovie

...